Ansatte

 

Vi er 11 ansatte i L´Eikestua barnehage. Det er en stabil og arbeidsglad gjeng som elsker jobben sin. Her er det mye humor og sosialt samvær.

Linda Kramer er styrer i barnehagen. Hun har lang fartstid med sine 29 år i barnehage. 13 år som pedagogiskleder og 16 år som styrer. Latteren sitter løst hos Linda, hun er alltid glad og blid og elsker jobben sin.

Tone Simonsen er assistent på Heffalompene. Hun engasjerer og er engasjert. Tone er veldig strukturert, pliktoppfyllende og har høy yrkesstolthet. Hun er flink til å få unna praktiske oppgaver, er anerkjennede og trygg. Hun har en herlig humor og tar ikke seg selv høytidelig. En gang i uka svinger Tone kjelene på kjøkkene og lager deilig middag til alle barna på huset.

Vitoria Aale har 3,5 års pedagogisk utdannelse og er avdelingsleder på Heffalompen. avdelingene for barn i alderen 1-3 år. Vitoria er et lekende menneske, og ikke minst er hun ALLTID blid! Vitoria ser alle barna rundt seg, og de ser også henne. Hun er utrolig systematisk og fantastisk flink med barna.

Phatcharee Aune er barneveileder på Humlesnurr, hun utdanner seg nå til førskolelærer på deltid. Hun er en omsorgsfull og pliktoppfyllende person. Hun har et godt fang, er raus og god til å se enkeltbarn. Phatcharee er også utrolig flink til å organisere dagen, hun arbeider med barna lekende og lett. Hun er en veldig positiv person.

Katerian Volkovinskaya er pedagog i L´Eikestua. Hun er utdannet pedagog fra Russland. Katerina er veldig leken og pliktoppfyllende og ser alle barna rundt seg.

Leang Bjerke er en utrolig pliktoppfyllende jente, hun er assistent på Heffalompen. Det er aldri nei i Leang sinn munn. Hun er leken og ser barnas behov, derfor er det alltid mange barn rundt Leang. Leang får jobben gjort, og svinger seg også på kjøkkene og lager deilig aseatisk mat til barna en gang i uken.

Dominika Polak er førskolelærer og jobber på Humlesnurr. Hun er en varm person som ser alle barna rundt seg. Hun er glad i formingsaktiviteter og sitter gjerne å perler og tegner med barna. Dominika møter de rundt seg med et smil. 

Irina Degrave er pedagogisk leder på Humlesnurr. Hun er veldig systematisk og effektiv. Irina elsker jobben og tenker barnehage hele døgnet. Hun er full av ideer og legger planer som hun prøver ut med barna. Irina har i tillegg en utdannelse i filosofi.

Ivana Skultetyova er utdannet pedagog. Hun er en rolig person som barna blir veldig glade i. Det er godt å være rundt Ivana, hun er observerende og ser alle barna rundt seg. Hun gir mye varme og kjærlighet til alle.

Natalia Polanska er utdannet førskolelærer. Hun er en stille og rolig person som alltid har full kontroll med barnegruppen. Alle barna blir sett og aktivisert når Natalia er på avdelingen. Hun er en veldig blid jente og har ett godt fang som hun bruker ofte.

Mathias K. Orten har jobbet i barnehagen i 7 år. Han er vår alt mulig mann. Tar gjerne malekosten, vasker og boner gulv, i tillegg til å være på begge avdelingene. Barna er veldig opptatt av og glade i Mathias, som er mannen blant personalet. Mathias er en rolig gutt som tar det meste med ett smil.