Ansatte

 

Vi er 11 ansatte i L´Eikestua barnehage. Det er en stabil og arbeidsglad gjeng som elsker jobben sin. Her er det mye humor og sosialt samvær.

Linda Kramer er styrer i barnehagen. Hun har lang fartstid med sine 29 år i barnehage. 13 år som pedagogisk leder og 16 år som styrer. Latteren sitter løst hos Linda, hun er alltid glad og blid og elsker jobben sin.

Tone Simonsen er assistent på Nøtteliten. Hun engasjerer og er engasjert. Tone er veldig strukturert, pliktoppfyllende og har høy yrkesstolthet. Hun er flink til å få unna praktiske oppgaver, er anerkjennede og trygg. Hun har en herlig humor og tar ikke seg selv høytidelig. En gang i uka svinger Tone kjelene på kjøkkene og lager deilig middag til alle barna på huset.

Vitoria Aale har 3,5 års pedagogisk utdannelse og er pedagog på Nøtteliten. avdelingene for barn i alderen 1-3 år. Vitoria er et lekende menneske, og ikke minst er hun ALLTID blid! Vitoria ser alle barna rundt seg, og de ser også henne. Hun er utrolig systematisk og fantastisk flink med barna.

Phatcharee Aune er pedagogisk leder på Nøtteliten. Hun er en omsorgsfull og pliktoppfyllende person. Hun har et godt fang, er raus og god til å se enkeltbarn. Phatcharee er også utrolig flink til å organisere dagen, hun arbeider med barna lekende og lett. Hun er en veldig positiv person.

Katarina Volkovinskaya er pedagog i L´Eikestua. Hun er utdannet pedagog fra Russland. Katerina er veldig leken og pliktoppfyllende og ser alle barna rundt seg.

Leang Bjerke er en utrolig pliktoppfyllende jente, hun er assistent på Nøtteliten. Det er aldri nei i Leang sinn munn. Hun er leken og ser barnas behov, derfor er det alltid mange barn rundt Leang. Leang får jobben gjort, og svinger seg også på kjøkkene og lager deilig aseatisk mat til barna en gang i uken.

Irina Degrave er pedagogisk leder på Eikenøtten. Hun er veldig systematisk og effektiv. Irina elsker jobben og tenker barnehage hele døgnet. Hun er full av ideer og legger planer som hun prøver ut med barna. Irina har i tillegg en utdannelse i filosofi.

Monika Madej er utdannet pedagog. Hun har jobbet i L´Eikestua siden 2018. Før dette har hun jobbet i både barnehage og skoler. Hun er glad i å være fysisk aktiv og har fordypning i fysisk fostring.

Iselin Granerud tar fagbrev innen barne- og ungdomsarbeid. Hun har jobbet i barnehage siden 2018. Iselin kan tegnspråk, dette lærer hun ivrig bort til alle barna, de synes dette er veldig spennende. Hun jobber frivillig i Røde Kors hjelpekorps og har førstehjelpsopplæring i barnehagen.

Milca B Nascimento er pedagog med kunst og håndverk som fordypning. Milca har jobbet mange år som vikar i L´Eikestua barnehage. Hun er en person dere ser jevnlig på begge avdelingene. Milca er utrolig opptatt av å ha tette og gode relasjoner til barna. Der hvor det er mange barn, der er Milca. Hun har ofte mange barn rundt seg til en hver tid. Barna blir inspirert av å sitte å tegne sammen med Milca.

Mathias K. Orten har jobbet i barnehagen i 7 år. Han er vår alt mulig mann. Tar gjerne malekosten, vasker og boner gulv, i tillegg til å være på begge avdelingene. Barna er veldig opptatt av og glade i Mathias, som er mannen blant personalet. Mathias er en rolig gutt som tar det meste med ett smil. 

Eivind er vår andre mann i barnehagen. Han stiller villig opp som vikar når vi trenger det. Dette er til stor glede for alle barna. De elsker når Eivind er på jobb.